VETËVENDOSJE!

Lëvizja VETËVENDOSJE! është komunitet i njerëzve që refuzojnë të nënshtrohen. Ajo synon arritjen dhe realizimin e vetëvendosjes për popullin e Kosovës. Lëvizja VETËVENDOSJE! angazhohet edhe për ndryshime radikale shoqërore e politike që do të mundësonin respektimin e të drejtave të njeriut, të drejtave civile dhe drejtësisë sociale për të gjithë dhe secilin në Kosovë pa kurrfarë diskriminimi.

njerëz në lëvizje
gjeneratë me shpjegim të ri
komunitet që refuzon të nënshtrohet
drejt vetëvendosjes dhe deri në vetëvendosje

Lëvizja VETËVENDOSJE!

13-11-2010

Lëvizja VETËVENDOSJE! prezantoi listën e kandidatëve për deputet

Sot, më 11 nëntor, në një takim pune, Lëvizja VETËVENDOSJE! prezantoi listën e kandidatëve për deputetë.

Listën e përbëjnë:
1.    Albin Kurti
2.    Afrim Hoti
3.    Albana Fetoshi
4.    Afrim Kasolli
5.    Agim Kuleta
6.    Albana Gashi
7.    Agron Limani
8.    Ali Jonuzi
9.    Albulena Haxhiu
10.    Ali Lahu
11.    Arben Vitia
12.     Alma Lama
13.    Arif Krasniqi
14.    Arsim Thaçi
15.    Antigona Uka
16.    Artan Çollaku
17.    Arton Musliu
18.    Arbërore Kelmendi
19.    Avdi Shkreli
20.    Avdullah Bajra
21.    Arlinda Bytyqi
22.    Avni Klinaku
23.    Avni Rudaku
24.    Aurora Bakalli
25.    Bajram Binaku
26.    Basri Kodra
27.    Bahrije Ademi
28.    Bejtush Isufi
29.    Berat Lahu
30.    Behar Sahitaj
31.    Besnik Bislimi
32.    Enver Bajrami
33.    Blerta Sadiku
34.    Fadil Fazliu
35.    Faruk Mujka
36.    Bukurije Fazliu
37.    Fatlik Lila
38.    Faton Limani
39.    Burbuqe Shurdha
40.    Faton Topalli
41.    Florin Krasniqi
42.    Drenushë Xhemajli
43.    Gani Krasniqi
44.    Gëzim Mekuli
45.    Elza Sadiku
46.    Glauk Konjufca
47.    Haqif Ilazi
48.    Fitnete Ramosaj
49.    Hedvig Kadriu
50.    Hysamedin Feraj
51.    Flaka Dika
52.    Hysen Durmishi
53.    Hysni Guraziu
54.    Florije Drevinja
55.    Imer Halimi
56.    Isa Elezaj
57.    Hatixhe Latifi Pupovci
58.    Islam Thaqi
59.    Ismajl Kurteshi
60.    Igballe Malushaj
61.    Ismet Hamiti
62.    Jahja Drançolli
63.    Leonora Morina
64.    Jakup Bullatovci
65.    Jashar Aliaj
66.    Liridona Guci
67.    Jeton Budima
68.    Kadri Bytyqi
69.    Luljeta Selimi
70.    Kushtrim Krasniqi
71.    Liburn Aliu
72.    Lumturie Svetla
73.    Masar Vuçiterna
74.    Milaim Kadriu
75.    Majlinda Gjelaj
76.    Murat Musliu
77.    Naser Shatri
78.    Radije Hoxha
79.    Nazmi Mikullovci
80.    Nexhmedin Shaqiri
81.    Sadete Jashari – Aliu
82.    Nezir Myrtaj
83.    Petrit Ahmeti
84.    Sanije Berisha
85.    Qemal Aliu
86.    Raif Qela
87.    Saranda Pozhegu
88.    Ramadan Limani
89.    Rexhep Selimi
90.    Shemsije Seferi
91.    Rifat Demaku
92.    Rizah Xhakli
93.    Shkurte Aliu
94.    Rushit Ramabaja
95.    Sadri Ramabaja
96.    Shqipe Alishani-Gorani
97.    Salih Zyba
98.    Sami Luma
99.    Violeta Salihu
100.    Skender Limani
101.    Sylejman Pireva
102.    Vjollca Ramiqi
103.    Valdet Gjonbalaj
104.    Valon Murati
105.    Vlora Haxhimehmedi
106.    Visar Ymeri
107.    Xhelal Sveçla
108.    Zanita Halimi
109.    Xhemajl Arënliu
110.    Xhemajl Pllana
Lëvizja VETËVENDOSJE!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten